Φυσικοθεραπευτής Παλαιό Φάληρο

Το όραμα μου

Η δημιουργία ενός χώρου που προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και προάγει νέες, αποτελεσματικές τεχνικές στην αντιμετώπιση των ορθοπεδικών προβλημάτων. Η συνεχής ενημέρωση από τους κορυφαίους επιστήμονες του κλάδου, μας βοηθά στην πραγματοποίηση αυτού του στόχου.

Εξειδίκευση

Έχω εξειδικευτεί στο manual therapy και πιο συγκεκριμένα στην μέθοδο Kaltenborn-Evjenth. Παρακολούθησα το πρόγραμμα σπουδών του Πανελλήνιου Συλλόγου Χειροθεραπευτών Ελλάδος (AMPG) από το 2010 και το 2014 απέκτησα τον τίτλο OMT (Orthopedic Manual Therapist) από την IFOMPT, την παγκόσμια οργάνωση των manual therapists.

Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια με θέμα τον βελονισμό, το taping, τις τενοντοπάθειας, τις παθήσεις του ώμου, τον κινητικό έλεγχο, κ.α.

Ποιος είμαι

Ονομάζομαι Τσαντίλας Στυλιανός και είμαι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών

Σπουδές
Τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΤΕΙ Αθήνας το 2008

Εμπειρία
Εργάστηκα σε κέντρα φυσικοθεραπείας και κλινικές αντιμετώπισης πόνου από το 2008 έως το 2015.

Το 2015 ολοκλήρωσα τα σεμινάρια 140 ωρών της International Academy of Medical Education με θέμα την θεραπευτική άσκηση, σε άτομα με ορθοπαιδικά, νευρολογικά, αναπνευστικά, καρδιαγγειακά προβλήματα, σε ασθενείς με καρκίνο και παιδιά. Εισηγητής ήταν ο Prof. (MI/USA) Lasse Eric Thue PT-OMT.

Στην πορεία της μεταπτυχιακής εκπαίδευσής μου γνώρισα σπουδαίους επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό: Prof. (MI/USA) Lasse Eric Thue PT-OMT, Prof. Jill Cook Phd, Heidi Sinz MSc, PT-OMT, Christian Gloeck, Πιτσικάλη Μαρία, Ρογδάκης Γεώργιος, Κορακάκης Δημήτριος, Ζερβακάκη Έλενα, Πουλής Κωνσταντίνος, Κεφαλάς Χρήστος

image-divider